A megrendelt áruk szállítása


Házhozszállítás

A termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.

A kiszállítás díja az ország területén egységesen 1 090 Ft.

10 000 Ft feletti rendelési értéknél ingyenes a kiszállítás, díjat nem számítunk fel. 

GLS Csomagpont

A csomagot a neked megfelelő helyen és időben veheted át az ország 300 településének több mint 650 pontján. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmányod bemutatásával. Az utánvétes fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethetsz számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

GLS CSomagPont logo.png

A kiszállítás díja az ország területén egységesen 790 Ft.

10 000 Ft feletti rendelési értéknél ingyenes a kiszállítás, díjat nem számítunk fel. 

Szállítási határidő

A megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül.

Kiemelkedő forgalmú időszakokban (pl. Karácsony) némileg megnőhet a kiszállítási idő, de nem haladja meg az 5 munkanapot.  A csomag elindításakor tájékoztató e-mailt küldünk. Ha extra sürgősséggel szeretnéd csomagod szállítását, kérjük írj nekünk vagy hívj minket.

Az áru csomagolásáért külön díjat nem számítunk fel.

Személyes átvétel

Céghelyünkön személyes vásárlásra és áruátvételre nincs lehetőség.


Fizetés


Előre fizetés banki átutalással

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget a Prolatum Kft. számlájára kérjük utalni (CIB Bank Zrt. 10701207-48498005-51100005) a megrendelő nevének és a rendelési azonosítónak feltüntetésével. A megrendelés összegének beérkeztekor visszaigazoló e-mailt küldünk és a futárszolgálatnak átadjuk a csomagot kézbesítésre.

Utánvét

Az utánvét díja egységesen 350 Ft. A megrendelés értékének kifizetése bankkártyával vagy készpénzben történik házhozszállításkor a futárszolgálat munkatársának, GLS Csomagponti átvételkor a csomagpont munkatársának.

A szállítási címet kérjük pontosan adja meg. Ha munkahelyre kéri a szállítást, saját neve mellett a cég nevét is tüntesse fel. Amennyiben a szállítási címtől eltérő névre kéri a számlát, megrendeléskor kérjük jelezze.

Megrendelést követően visszaigazoljuk a megrendelt áruk értékét és a szállítási költséget.