Adatvédelem

A Prolatum Kft. tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi a személyes adataid. A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük - figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre -, és csak saját promóciós kampányaink keretében használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk át. Mint felhasználó tudomásul veszed, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulásod önként és határozatlan időre adod azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatod.


Az oldalakon megjelenő adatokról

Oldalainkon megjelenő információk a Prolatum Kft. tulajdonát képezik. Az anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú használata engedélyezett. Az itt található anyagokat a látogató nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. Adatainkat a legnagyobb gondosság mellett állítottuk össze, de az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Az oldal tulajdonosa az NAIH-hoz bejelentett adatkezelő. Az önkéntesen megadott felhasználói adatokat hírlevél küldésére, saját illetve esetenként üzleti partnerek hirdetéseinek küldésére használjuk fel. Az adatokat számítástechnikai és hírlevélküldő eszközeinken és szoftvereinkben tároljuk, azokról csak biztonsági másolatokat készítünk és tárolunk.


Hírlevél

Az oldalon történő hírlevélre való feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti.

A feliratkozás önkéntesen, dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mail címre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük. A feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy e-mail címét azért adta meg, hogy arra leveleket, küldeményeket és információkat kapjon a szerzőtől. Az alkalmanként küldött e-mailek a hasznos információk mellett ajánlatokat, akár más üzleti partnerek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak. Az üzemeltető a leiratkozást minden értesítőjében biztosítja. A szerző fenntartja magának a jogot, hogy a nem teljes, vagy valótlan adatokkal regisztráló felhasználókat figyelmeztetés nélkül törölje az adatbázisból. A feliratkozó a törlés ellen semmilyen jogorvoslattal vagy kártérítéssel nem élhet. A felhasználó ezen szabályok ismeretében jelentkezik az adatbázisba.


Tárhelyszolgáltatónk

Cégnév: MediaCenter Hungary Kft

Postai cím: 6001 Kecskemét, Pf. 588.

Székhely cím: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6